Korridorer och rum

På Micklagård finns en del olika boendealternativ. Läs mer om dem nedan.

På Micklagård finns en del olika boendealternativ. Vi har i förstahand korridorrum. Dessa kallar vi i ansökningsblanketter etc. generellt för Enkelrum. Därtill har vi några få lite större enkelrum. Men huvudsakligen är det vanliga korridorrum vi erbjuder.

Vi har också några lite mer mellanstora lägenheter som vi kallar för Pentryrum. De har ett eget litet minikök som är i ett eget litet rum i lägenheten. Men det är inte fullstor spis, ugn och kylskåp i dessa. Dessutom har vi några större pentryrum som inte har ett separat kök men dock i normalstor skala.

Näst i storleksordning kommer våra dubbletter som har ett pentry likt de vanliga pentryrummen men består av två lika stora rum. Dessa är byggda som kompisboenden lite likt en minikorridor. Om man vill bo i en dubblett med en flik-/pojkvän eller som gift par går detta givetvis också bra. De enheter som passar bäst som parboende är våra lägenheter. Där finns ett sovrum, ett vardagsrum och ett rejälare kök separerat från de andra rummen. Dessa har vi mycket färre av än de andra alternativen.

Samtliga boendealternativ har egen dusch och toalett. I rummens standardutrustning (gäller korridorrum, litet pentryrum och dubblett) ingår följande möbler: säng med bäddmadrass, sänglampa, skrivbord, skrivbordsstol, fåtölj, soffbord och konsolbokhylla. Dessutom finns minst fyra garderober.

Korridorrummen är knutna till ett gemensamt kök. Där finns gemensamt porslin, kokkärl, kylskåp, frys, vattenkokare och mikrovågsugn m.m.

Till alla rum och lägenheter finns tillgång till bastu, tvättstuga, torkrum och andaktsrum m.m. Dessutom finns möjlighet att hyra gästrum och gillestuga.

Vill du ansöka om boende hos oss?

Under rubriken ansökan om boende kan du fylla i och skicka in ansökningshandlingar för det eller de boendealternativ som du är intresserad av. Vänligen notera att vi här på Micklagård strävar efter att hålla oss till vad vi kallar boendekarriär för våra hyresgäster. Man börjar oftast i ett korridorrum för att sedan avancera till en dubbletter eller pentry och så vidare…

Parkeringsplatser och garageplatser finns också att hyra.